No niin, taas sitä ollaan tässä pisteessä. Yöllä näen unia, että olen näyttämöllä enkä osaa mitään. Se on kuulunut rutiineihini kaikkina niinä vuosina, kun olen Thalian temppelissä kesiäni viettänyt.

Eiliset harjoitukset tosin antoivat luvan odottaa todella hyvää näytelmää. Kuopuksemme "Heinäsirkka" on yhtäkkiä hypännyt teini-ikäisestä tyttösestä täysveriseksi teatterilaiseksi ja roolisuoritus oli aivan huikaisevan hyvä. Samoin kaikki muutkin, nyt tsempattiin tosissaan.

Huomenna tiistaina on sitten vuorossa toimittajien ilta eli ilmeisesti Salkkarin toimittaja ainakin tulee tekemään ennakkopuffia. Siispä taas meikit naamaan ja mummoilme kuntoon :) !

Taisi vähän eilen kaikkia hermostuttaakin, oli vähän sellainen kummallinen tunnelma. Kaikki on ok ihmisten välillä, mutta sellainen hiljainen odotus ja ehkäpä omien roolien miettiminen vei kaikki hiljaisiksi. Tai riittihän sitä puhetta tauolla, mutta sekin oli sellaista vähän hauki-on-kala -tyyppistä jutustelua. Sekin on tuttua puuhaa, ei näytä olevan kiinni teatterista. "Näpeissä" oli sama juttu. Mutta onneksi ryhmähenki on muuten tosi hyvä ja kannustusta riittää jokaiselle.

Tänään on vapaapäivä ja oikein ihmettelin, enkö ole menossa minnekään?!! Tekee hyvää olla kotonakin ja vain oleilla. Jussi meni rauhallisesti eikä siitä tarvinnut toipua sen erikoisemmin, mutta muuten oli vähän väsynyt olo. Kaivoin Eino Leinon runot esiin ja nautin todellisen sanankäytön mestarin tekstistä.